nieuws

Website vLm vernieuwd

Home

Onlangs ging de nieuwe website van de vereniging Logistiek management (vLm) online. De beroepsvereniging voor logistiek managers en studenten logistiek vond dat de oude website van vLm toe was aan een facelift.

Website vLm vernieuwd
vlm

Volgens de vLm was het grootste nadeel van de oude website de vindbaarheid van bepaalde informatie. De nieuwe website heeft een verbeterde opzet, zodat het zoeken naar informatie gemakkelijker gaat. Op de site van de vereniging is informatie te vinden over onder andere het Kennisplatform van de vLm, nieuws en de verschillende vLm regio’s. Verder wordt er aandacht besteed aan de registratie voor examens voor APICS en examens die door de stichting Logistieke examens (sLe) worden verzorgd.

 

Zie: www.vlmnet.nl

Reageer op dit artikel