nieuws

Uitbreiding voor Aalsmeer Shuttle

Home

De Aalsmeer Shuttle is uitgebreid met een nieuw station. Gebruiker hiervan is OZ Planten, dat een nieuwe bedrijfsruimte op het terrein van Bloemenveiling Aalsmeer heeft geopend. Via de Shuttle, het hangbaansysteem van de bloemenveiling, kunnen per uur 200 stapelwagens bij OZ Planten worden afgeleverd.

Uitbreiding voor Aalsmeer Shuttle
Uitbreiding Aalsmeer Shuttle

De Aalsmeer Shuttle is het intern transportsysteem van Bloemenveiling Aalsmeer. Bloemen en planten die voor de klok komen, kunnen hiermee worden afgeleverd bij de verwerkingsruimten van de klanten die op het veilingterrein zijn gevestigd.

 

Groei

OZ Planten, onderdeel van de Dutch Flower Group, had extra bedrijfsruimte nodig als gevolg van de groei in de afgelopen jaren. De aansluiting op de Aalsmeer Shuttle werd in gebruik genomen met de overhandiging van de eerste feestelijk aangeklede stapelwagen aan Marco Mathieu van OZ Planten. Overigens is ook zusterbedrijf OZ Export bezig met de bouw van een nieuw pand.

De shuttle leidt de stapelwagens via een overdekte oversteek zelfs over de provinciale weg heen. De gemiddelde transporttijd bedraagt 15 minuten.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel