nieuws

SSA Global lanceert FFE

Home

FFE staat voor Framework for Excellence. SSA presenteerde het in Londen. FFE is een raamwerk, ontwikkeld voor klanten en potentiële klanten. Het geeft bedrijven een gestructureerde basiskennis over hoe ze specifieke zakelijke doelen kunnen behalen door inzet van menselijke, procesmatige en technologische componenten.

SSA Global lanceert FFE
SSA FFE

FFE is volgens SSA handig voor bedrijven die snel zijn gegroeid en op zoek zijn naar middelen om grotere transparantie in de keten te creëren en zodoende de prestaties van het bedrijf te verbeteren. Vaak nemen kostenstijgingen en ondoorzichtigheid navenant toe bij bedrijfsgroei.

 

Consultants

Het Framework for Excellence is ontwikkeld door een team van SSA consultants. FFE is ontwikkeld om klanten te helpen om uit te zoeken wat belangrijk is voor ze bij het verbeteren van het bedrijfsproces. Via FFE is het mogelijk oplossingen aan te dragen, waarbij het raamwerk niet gebonden is aan specifieke industrieën en proceseisen.

 

Lees ook: SSA Global breidt supply chain aanbod uit

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel