nieuws

Modul-System in zee met TSCS

Home

Techno Service Center Soesterberg is aangesteld als verkoop- en inbouwpunt voor bedrijfswageninrichtingen van Modul-System. TSCS zal de regio Utrecht, Amersfoort en het Gooi voor zijn rekening nemen. Het bedrijf verzorgt bouw en aanpassingen van carrosserieën van bedrijfswagens, maar ook zwaarder transportmaterieel.

Modul-System in zee met TSCS
bedrijfwageninrichting

Techno Service Center Soesterberg (TSCS) wil zich profileren als intermediair tussen bedrijfswagendealer en eindgebruiker. Het bedrijf kan het complete traject rond de inrichting van een bedrijfwagen uit handen van de dealer nemen. Bij de dealers ontbreekt die tijd volgens TSCS vaak.

Modul-System is met de aanstelling van TSCS weer stapje dichterbij een landelijke dekking. Het bedrijf streeft naar een mix van grote bovenregionale en merkgebonden partners en middelgrote onafhankelijke partners. TSCS is een partner uit de laatste categorie.

Reageer op dit artikel