nieuws

Drietonner met ‘groene’ motor

Home

Drietonner met ‘groene’ motor
Drietonner met groene motor

De Chinese heftruckfabrikant Heli heeft een nieuwe dieseltruck met een hefcapaciteit van 3 ton geïntroduceerd. Belangrijkste vernieuwing betreft de krachtbron.

De Isuzu-motor uit het oude model voldoet niet meer aan de emissie-eisen die in 2007 van kracht worden en is vervangen door een Kubota-motor die wel aan de eisen voldoet. Heli heeft de nieuwe truck daarom de ietwat overdreven naam Green-series meegegeven.

Behalve de motor zijn ook de contouren van de truck veranderd. De Green-series heeft rondere vormen gekregen dan zijn voorganger en ziet er daardoor moderner uit. De leidingen en kabels die in de oude truck nog open en bloot lagen, zijn nu beter weggewerkt. De bedieningshendels zijn niet meer aan het dashboard bevestigd, maar naast de bestuurdersstoel geplaatst.

De Heli Green-series, verkrijgbaar in de range van 2 tot 3,5 ton, is in Nederland vanaf juli bestelbaar en vanaf september leverbaar.

 

Info: Totalservice Nederland

 

Meer productnieuws van de Manutention 2006

 

Gratis informatiepakket Magazijntrucks

Reageer op dit artikel