nieuws

CeMAT verplaatst naar voorjaar

Home

De driejaarlijkse CeMAT is verplaatst van de herfst naar het voorjaar. CeMAT 2008 wordt gehouden van 27 tot en met 31 mei. De beursorganistatie maakt bekend dat de verplaatsing permanent is. In 2005 vond de beurs voor het eerst in oktober plaats, daarvoor stond de beurs ook altijd al in het voorjaar gepland.

CeMAT verplaatst naar voorjaar
Cemat

De verandering is ingegeven door een enquête onder alle exposanten tijdens CeMAT 2005. Twintig exposanten hadden stands op zowel het buitenterrein, als binnen in de hallen. Vooral de buitenexposanten spraken hun voorkeur uit voor het voorjaar. De reden is dat goed bestendig weer in Duitsland statistisch gezien eerder mag worden verwacht in het voorjaar, dan in het najaar.

Overigens kon de CeMAT in 2005 als zonovergoten en droog worden aangemerkt. De vorige CeMAT telde 48.427 bezoekers. Voor 2008 verwacht de beursorganisatie 1000 exposanten en 50.000 bezoekers.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel