nieuws

Bedrijfswageninrichting Alkmaar partner Modul-System

Home

De Zweedse leverancier van bedrijfswageninrichtingen Modul-System heeft in Bedrijfswageninrichting Alkmaar voor de regio Noord-Holland (midden en noord) een inbouwpartner gevonden. Beide partijen kwamen met elkaar in contact tijdens de laatste BedrijfsautoRAI, najaar 2005.

Bedrijfswageninrichting Alkmaar partner Modul-System
Modul System

Met de aansluiting van Bedrijfswageninrichting Alkmaar bij het bestaande dealernetwerk kan het Noord-Hollandse bedrijf bereiken wat het wilde: uitbreiden van het assortiment via een contract met een leverancier van inrichtingsequipment. Het Zweedse merk kwam zogezegd als geroepen.

 

Aanwezigheid

Bedrijfswageninrichting Alkmaar richt zich op alle gangbare bedrijfswagenmerken. Het bedrijf is onderdeel van de Martin Schilder Groep. Modul-System is via dochterondernemingen vertegenwoordigd in Denemarken, België, Frankrijk, Polen, Zwitserland, Groot-Brittannië en Duitsland. In andere landen is het aanwezig via agentschappen.

Reageer op dit artikel