nieuws

Afstandsmeter makkelijk te integreren

Home

Sensor Partners heeft onder de naam SP LAM53 een afstandsmeter geïntroduceerd die werkt op basis van lasertechnologie. Deze nieuwe meter is gebaseerd op de bestaande modellen RS232 en RS422. Deze modellen zijn nu verkrijgbaar in profibus-DP uitvoering. De sensor is daardoor eenvoudig te integreren in een besturingsssysteem met veldbussen.

Afstandsmeter makkelijk te integreren
Afstandmeter

Met de SP LAM53 kunnen afstanden tot 150 meter in millimeters worden gemeten. De sensor beschikt over twee instelbare digitale uitgangen en over één digitale trigger-ingang. De apparaten zijn eenvoudig te parametriseren, waardoor ze flexibel inzetbaar zijn.

De SP LAM53 is stof- en spatwaterdicht. De sensor kan gebruikt worden voor vulgraadcontrole, bewegingsregistratie en positionering van bijvoorbeeld magazijnkranen.

 

Gratis informatiepakket Automatische identificatie

Reageer op dit artikel