nieuws

Symbol brengt volgende EDA op de markt

Home

Handheldfabrikant Symbol brengt, in navolging op de mobiele computer MC50, de MC70 op de markt. Een groot voordeel van de MC70 is de behuizing. Deze beschermt het apparaat tegen beschadigingen. De MC70 is bestand tegen vallen vanaf 1,20 meter op een betonnen ondergrond en blootstelling aan water en stof.

Symbol brengt volgende EDA op de markt
Symbol MC70

De MC50 was de eerste zogenaamde EDA, Enterprise Digital Assistant. De nieuwe MC70 mobiele computer biedt uitgebreide communicatiemogelijkheden, zoals Wifi, Bluetooth, draadloze netwerken en uiteraard spraak- en dataoverdracht. Door ondersteuning van het hoge-snelheidsnetwerk EDGE is de MC70 wereldwijd inzetbaar voor alle gangbare bedrijfsapplicaties.

 

Gratis informatiepakket Automatische identificatie

Reageer op dit artikel