nieuws

Schuifpoorten met snelle aandrijving

Home

Heras heeft een aandrijving ontwikkeld waarmee schuifpoorten met 0,5 meter per seconde kunnen openen en sluiten. De elektrische aandrijving is vanaf deze maand leverbaar voor alle Deltapoorten.

Schuifpoorten met snelle aandrijving
Schuifpoort met snelle aandrijving

Omdat het openen en sluiten van schuifpoorten lang duurt, blijven poorten vaak de hele dag open staan. Met de snelle aandrijving hoopt Heras te voorkomen dat poorten onnodig open blijven staan, wat de veiligheid vergroot. Tevens wordt de wachttijd van gebruikers een stuk korter, iets waar steeds meer vraag naar is.

 

De aandrijving bestaat uit een PLC in combinatie met een frequentieregelaar en is geschikt voor elke toepassing van een schuifpoort. De poort kan gecombineerd worden met toegangscontrole en intercom om de veiligheid nog verder te vergroten. De poorten voldoen aan de normen zoals die geformuleerd zijn in NEN-EN 13241-1.

 

www.heras.nl

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel