nieuws

Laurus stoot Edah en Konmar af

Home

Laurus zit in ernstige geldnood en biedt de winkelformules Edah en Konmar Superstores te koop aan. Het supermarktconcern gaat door met Super De Boer. De gevolgen voor de logistieke medewerkers zijn nog niet duidelijk. De verkoop van Edah en Konmar betekent het feitelijke faillissement van Laurus als concern.

Laurus stoot Edah en Konmar af
Een Edah-supermarkt

De toekomst van de logistieke medewerkers is afhankelijk van de vraag in hoeverre bij de voorgenomen verkoop tevens de logistieke operatie kan worden betrokken. Zodra hierover meer duidelijkheid bestaat, zal aan de ondernemingsraad een separaat plan ter advisering worden voorgelegd.

 

Laurus heeft veel problemen gekend in zijn zevenjarige bestaan. Op zibb.nl/food een historisch overzicht van Laurus en een uitgebreide analyse.

 

Reageer op dit artikel