nieuws

Kayser en Geodis leasen dc-ruimte

Home

Het is Prologis gelukt in Duitsland twee panden te verhuren met een totale oppervlakte van 46.450 vierkante meter. G. L. Kayser Kontrakt Logistik is de ene partij en least 25.000 vierkante meter. De andere huurder is Geodis.

Kayser en Geodis leasen dc-ruimte
Kayser Geodis Prologis

 

Het 25.000 vierkante meter grote dc van Kayser wordt gebouwd in Bingen am Rhein, een plaats even ten westen van Frankfurt. De 3pl dienstverlener kan naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar het pand in gebruik nemen. Het is de bedoeling dat vanuit het dc twee belangrijke klanten van Kayser, Markwins International en Weber-Syephen Products, worden beleverd. Geodis huurt de andere ongeveer 20.000 vierkante meter en voor de logistiek dienstverlener is het pand het zeventiende dc in Duitsland.

Reageer op dit artikel