nieuws

Fabrikant besteedt supply chain uit

Home

Eaton Corporation laat de supply chain van zijn fabrieken voortaan verzorgen door Penske Logistics. In de beginfase zal Penske zich vooral bezighouden met het beheren van de Europese transportstromen. In de toekomst moet de supply chain zo ingericht worden dat de operationele kosten omlaag gaan.

Fabrikant besteedt supply chain uit
Fabrikant besteed supply chain uit

De keuze viel op Penske vanwege de goede ervaringen met het bedrijf in Amerika. Daarnaast heeft de logistiek dienstverlener veel ervaring op het vlak van supply chain beheer in Europa. Het transportnetwerk zal worden geoptimaliseerd door zendingen met andere Penske klanten te combineren. 

 

Belangrijk project 

De samenwerking wordt door Eaton gezien als één van de belangrijkste strategische projecten bij de uitbreiding in Europa. Momenteel werkt de fabrikant van industriële producten in dertien Europese landen. Het bedrijf heeft 59.000 werknemers in dienst en werkt voor klanten in meer dan 125 landen.

 

Reageer op dit artikel