nieuws

Balancer in RVS-uitvoering

Home

Voor sectoren waarin reinheid en hygiëne belangrijke factoren zijn, ontwikkelde Dalmec RVS-uitvoeringen van zijn balanceersystemen. Deze apparaten zijn bedoeld voor het verrrichten van tilwerk in bijvoorbeeld de farmaceutische, chemische en levensmiddelenindustrie.

Balancer in RVS-uitvoering
Tilhulp in RVS-uitvoering

De balancers zijn gemaakt van RVS 304 en gelast met MIG/MAG-machines. De lassen zijn stuk voor stuk nageslepen en geborsteld, zodat er geen roestvorming kan ontstaan.

 

Geen vat

De rest van het oppervlak wordt geslepen om een vlak geheel te krijgen, waardoor chemicaliën geen vat krijgen op het apparaat. Omdat de besturings- en bedieningscomponenten in een spuitwaterdichte behuizing zijn ondergebracht, is ook het reinigen van de machine eenvoudiger geworden.

 

www.dalmec.nl

Reageer op dit artikel