nieuws

TNT voltooit overname TG+

Home

TNT meldt dat het de overname van de Spaanse expressvervoerder TG+ heeft afgerond. TG+ is vooral actief in Spanje en TNT ziet het als een mooie aanvulling op de activiteiten op het Iberische schiereiland.

TNT voltooit overname TG+
TNT Spanje

De overname was al een tijdje geleden aangekondigd, maar nu heeft TNT ook toestemming gekregen van de regelgevende autoriteiten. Met de overname denkt het post-, express en logistieke bedrijf vooral een impuls te geven aan de eigen internationale expressactiviteiten. Spanje wordt gezien als een markt met een hoog groeipotentieel.

 

Groei Spanje

Door de overname beschikt TNT op expressgebied over 4.000 werknemers en zeventig depots van waaruit klanten kunnen worden bediend. TG+ is vooral aanwezig in de sectoren farmacie, cosmetica, mode en elektronica.

Reageer op dit artikel