nieuws

Still opent vestiging in Zeeland

Home

Still is sinds kort een vestiging rijker in Nederland. Naast Hendrik-Ido-Ambacht beschikt de intern transportleverancier nu ook over een ruim onderkomen in Heinkenszand.

Vanuit de nieuwe vestiging wil Still haar Zeeuwse relaties beter van dienst zijn. “Deze vestiging voorziet in deze behoefte en biedt volop mogelijkheden om de verkoop- en verhuuractiviteiten regionaal uit te bouwen”, reageert Elbert Arensman die samen met Hans Bosman de nieuwe vestiging in Heinkenszand zal bemannen.

Showroom en verhuur
De nieuwe vestiging is 400 vierkante meter en biedt als showroom volop ruimte voor nieuwe en gebruikte trucks. Daarnaast zullen vanuit Heinkenszand ook de verhuurtrucks worden behandeld. Still Zeeland is gevestigd aan de Schouwersweg 22 in Heinkenszand.

Het bedrijf houdt open huis op: 3 februari van 14:00 tot 20:00 uur en 4 februari van 10:00 tot 16:00 uur.

Reageer op dit artikel