nieuws

Stapelaars voor zware inzet

Home

Toyota Industrial Equipment heeft een nieuwe generatie stapelaars voor zware inzet geïntroduceerd. De uit vijf modellen bestaande 7SLL-serie is gebouwd rond het Powerdrive systeem dat de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties verbetert. De stapelaars zijn ontwikkeld voor toepassingen met een zware inzet waar hefhoogte, lastgewicht en frequentie van inzet net iets meer vragen. Met hefhoogtes tot […]

Stapelaars voor zware inzet
Stapelaars voor zware inzet

Toyota Industrial Equipment heeft een nieuwe generatie stapelaars voor zware inzet geïntroduceerd. De uit vijf modellen bestaande 7SLL-serie is gebouwd rond het Powerdrive systeem dat de veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties verbetert. De stapelaars zijn ontwikkeld voor toepassingen met een zware inzet waar hefhoogte, lastgewicht en frequentie van inzet net iets meer vragen. Met hefhoogtes tot 5.4 meter, is de 7SLL serie goed te hanteren in krappe omgevingen. Hogere rijsnelheden (7 km/uur belast en 8 km/uur onbelast) en elektrisch proportioneel heffen helpen de productiviteit te vergroten. Een geveerd meerijdplatform zorgt ervoor de bestuurder niet moe wordt.

 

Gratis informatiepakket Magazijntrucks

Reageer op dit artikel