nieuws

Shurgard opent 30e vestiging

Home

Shurgard Self-Storage heeft in Eindhoven de 30e tijdelijke opslag vestiging geopend. Deze maand komen er nog twee vestigingen bij.

Shurgard opent 30e vestiging
Shurgard

John Hayward (directeur Shurgard) en wethouder Schut (Eindhoven)

 

Met een gemiddelde verhuurbare oppervlakte van zo’n 4.500 vierkante meter per vestiging biedt Shurgard in Nederland meer dan 144.000 vierkante meter opslagruimte aan. Dat komt overeen met een oppervlak van bijna 29 voetbalvelden. Bij Shurgard kan de huurder goederen tot circa 3 meter hoog stapelen. De opslagficiliteiten zijn bedoeld voor particulieren en bedrijven die wegens (tijdelijk) ruimtegebrek een adres zoeken om hun spullen veilig en gemakkelijk bereikbaar op te slaan.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel