nieuws

Planner van i2 voor retailer

Home

Softwareleverancier i2 Technologies heeft een geavanceerd planningspakket voor retailbedrijven op de markt gebracht. Met het pakket kunnen retailers nauwkeurig bepalen wat de meest optimale voorraad, prijs en verkoopperiode van een bepaald product is. Volgens i2 kunnen bedrijven hiermee hun marges vergroten.

Planner van i2 voor retailer
i2 voor de retail

Met het pakket i2 Merchandise Financial Planner kan een retailer topdown uitrekenen wat de beste mix van producten is en in welke hoeveelheden hij deze te koop moet aanbieden. Ook zit er een module in voor exception management waarmee alerts worden gegenereerd als er afwijkingen ontstaan ten opzichte van de planning.

 

Softwarebedrijf i2

I2 Technologies is een Amerikaans softwarebedrijf dat ook in Nederland diverse klanten heeft, waaronder modeketen WE International.

 

www.i2.com.

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel