nieuws

Nieuw DHL service-centre New York

Home

DHL heeft plannen ontvouwd om een nieuw service-centre in New York te bouwen. De nieuwbouw consolideert de twee bestaande service-centres van DHL in een nieuw pand met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter, voor bestel-, sorteer- en bezorgactiviteiten.

Nieuw DHL service-centre New York
DHL New York

Het nieuwe service-centre wordt het grootste in Amerika met een doorvoercapaciteit van 10.000 tot 15.000 stuks per uur. Met het combineren van verschillende operaties onder één dak wil DHL zijn efficiency in de stad New York verhogen.

 

Verdere uitbreiding

Naast de bestaande plannen staat ruim 4.000 vierkante meter uitbreiding op de rol voor het voorjaar van 2007. Het gaat om binnen- en buitenlandse pakkethandling, evenals om containervrachten. Het pand wordt vanaf mei 2006 operationeel en biedt werk aan ruim vierhonderd man. 

De bouw, die in februari start, vergt 150 miljoen euro aan investeringskosten.

Reageer op dit artikel