nieuws

Modulaire transportmatten

Home

Rexnord heeft het assortiment transportmatten uitgebreid met de MCC 1255 modulaire flexmatten voor in verpakkingslijnen. De 1200-serie met de nieuwe TAB aan de onderzijde kan snelheden tot 75 m/min aan, afhankelijk van de belasting van de mat. Deze TAB heeft een verwisselbaar glijelement, dat de wrijving vermindert en zodoende de PV-waarde in de bocht optimaliseert, […]

Modulaire transportmatten
Transportmatten

Rexnord heeft het assortiment transportmatten uitgebreid met de MCC 1255 modulaire flexmatten voor in verpakkingslijnen. De 1200-serie met de nieuwe TAB aan de onderzijde kan snelheden tot 75 m/min aan, afhankelijk van de belasting van de mat. Deze TAB heeft een verwisselbaar glijelement, dat de wrijving vermindert en zodoende de PV-waarde in de bocht optimaliseert, zonder de sterkte van de mat aan te tasten. De geringe radius van de nieuwe binnenmodule (1,2x breedte van de mat, tot 595 mm) zorgt voor een zeer compacte constructie van de baan en daarmee ruimtebesparing. Zowel de binnen- als buitenmodule kan worden gecombineerd met de bestaande 1255-serie. Het materiaal van de modules bestaat uit het bewezen XLG-acetaal voor lage wrijving en hoge werkbelasting.

Reageer op dit artikel