nieuws

Inklapbare hygiënebox

Home

Schiphorst Bekuplast komt met een nieuwe inklapbare hygiënebox op de markt. Deze box is uitgerust met een kunststof pallet (PE) met negen poten of drie sleeplatten, een kunststof bodeminleg en kunststof zijwanden, die aan de pallet vastzitten. De deksel is ABS-RE, zwart 5,5 mm. De box is teven leverbaar met of zonder laadklep. De te […]

Inklapbare hygiënebox
Inklapbare hygiënebox

Schiphorst Bekuplast komt met een nieuwe inklapbare hygiënebox op de markt. Deze box is uitgerust met een kunststof pallet (PE) met negen poten of drie sleeplatten, een kunststof bodeminleg en kunststof zijwanden, die aan de pallet vastzitten. De deksel is ABS-RE, zwart 5,5 mm. De box is teven leverbaar met of zonder laadklep. De te leveren afmetingen zijn: 1200 x 1200 mm, 1200 x 1000 mm en 1200 x 800 mm. Standaard hoogtes : 920 – 1090 mm. Andere hoogtes en afmetingen zijn op aanvraag leverbaar. Deze box is bedoeld voor retourvrachten over de hele wereld.

Reageer op dit artikel