nieuws

Ger Ros nieuwe directeur VTL

Home

Ger Ros (58) is de nieuwe directeur van VTL, centrum voor ontwikkeling van mensen voor de sector transport en logistiek in Nederland. Ros vervangt daarmee Herman Frijling, die als directeur ad interim de afgelopen maanden leiding gaf aan VTL.

Ger Ros was tot voor kort een van de twee algemeen directeuren van Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. In deze functie ontwikkelde hij een ruime ervaring op het gebied van de opleiding van vakmensen en werknemers. Via de vakbeweging bouwde hij bovendien een nauwe relatie op met de sector transport en logistiek. In de jaren 70 is hij praktijkopleider in de Rotterdamse haven geweest.

Veranderingen in 2006
De komst van Ros loopt parallel met de nieuwe koers die VTL vanaf 2006 vaart. De organisatie richt zich nu volledig op het aanbieden van diensten en producten die employability in transport en logistiek bevorderen. Hiervoor kwalificeert het bedrijf leerbedrijven en detacheert en begeleidt zij leerlingen in leerbedrijven (instroom). Door persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling van medewerkers realiseert het bedrijf doorstroom in transport en logistiek.

Reageer op dit artikel