nieuws

Geopost opent 14e vestiging in Benelux

Home

Pakket- en expressvervoerder GeoPost heeft een nieuwe vestiging geopend in Rijssen, Overijssel. Het nieuwe depot richt zich voornamelijk op bedrijven in het oosten van Nederland. Tot nu toe werden klanten uit die regio bediend vanuit de DPD locatie in Bad Bentheim, Duitsland.

De nieuwe vestiging van een distributiepunt in Oost-Nederland zorgt voor een gespreide dekking van het bedrijf in Nederland en biedt klanten een betere bereikbaarheid in dat gebied.

14e van de Benelux
“We hebben in Oost-Nederland te maken met een groeiende vraag. Met een depot ter plekke weten we nog beter wat er in de regio speelt, waardoor we kunnen inspelen op de wensen van onze bestaande en toekomstige klanten,” zegt Bernhard Reusch, CEO GeoPost Benelux. Het 3.000 vierkante meter tellende Depot Rijssen is de negende vestiging van GeoPost in Nederland en het veertiende depot in de Benelux. Eerder werden de Benelux Hub in Best en het Depot Amsterdam verdubbeld in oppervlakte.

10.000 pakketten per dag
De 32 medewerkers van Depot Rijssen verzorgen dagelijks ongeveer 4.000 pakketten voor de bestaande klantenportfolio. Deze capaciteit kan uitgroeien tot een maximum van 10.000 pakketten per dag. De vaste klanten van GeoPost merken weinig van de verhuizing van hun depot naar Rijssen. “Alles is erop gericht om die naadloos te laten verlopen”, aldus de Depot Manager Jack van Spall. Depot Rijssen is gevestigd op industrieterrein De Mors.

Reageer op dit artikel