nieuws

Geen beschadiging op conveyor

Home

Interroll heeft de Intelliveyor plug-and-play-modules voor automatische rollenbanen vernieuwd. Belangrijkste vernieuwing is de toepassing van ‘zero-pressure’ accumulatie. Het voordeel daarvan is dat de goederen niet beschadigen als er sprake is van filevorming op de conveyor. Verder is ook de behuizing verbeterd en zijn de beheerfuncties uitgebreid. De bekabeling is tot een minimum teruggebracht omdat de […]

Geen beschadiging op conveyor
Accumuleren

Interroll heeft de Intelliveyor plug-and-play-modules voor automatische rollenbanen vernieuwd. Belangrijkste vernieuwing is de toepassing van ‘zero-pressure’ accumulatie. Het voordeel daarvan is dat de goederen niet beschadigen als er sprake is van filevorming op de conveyor. Verder is ook de behuizing verbeterd en zijn de beheerfuncties uitgebreid. De bekabeling is tot een minimum teruggebracht omdat de besturing voor vier zones nu kan worden geïntegreerd in één unit. Interroll levert behalve rechte stukken en bochten ook Intelliveyor-modules voor onder meer het samenvoegen en sorteren van goederen.

Reageer op dit artikel