nieuws

Gecombineerde magneet voor heffen

Home

Een gecombineerde hef- en demagnetiseermagneet maakt het mogelijk om met één en dezelfde magneet te heffen en te demagnetiseren zonder het stalen product te verplaatsen. Dit geschiedt op de plaats waar het stalen product magnetisch geworden is. Dat spaart tijd in vergelijking met de traditionele manier waarbij het restmagnetisme op een andere wijze moest worden […]

Gecombineerde magneet voor heffen
Gecombineerde magneet

Een gecombineerde hef- en demagnetiseermagneet maakt het mogelijk om met één en dezelfde magneet te heffen en te demagnetiseren zonder het stalen product te verplaatsen. Dit geschiedt op de plaats waar het stalen product magnetisch geworden is. Dat spaart tijd in vergelijking met de traditionele manier waarbij het restmagnetisme op een andere wijze moest worden opgeheven. Zo kan het probleem van restmagnetisme na het heffen, fixeren en handling van metalen producten worden verminderd.

Reageer op dit artikel