nieuws

Dozenopzetter van Lantech met volautomatische verstelling

Home

Dozenopzetters werken het meest efficiënt als er één doostype wordt gebruikt. Bij de omschakeling naar een ander doosformaat moet de doosopzetter handmatig opnieuw worden ingesteld. Dat vergt in verhouding veel tijd. Afhankelijk van het doosformaat duurt dat handmatig instellen al gauw 90 seconden.

Dozenopzetter van Lantech met volautomatische verstelling
Dozenopzetter met volautomatische verstelling

De nieuwe dozenopzetter van Lantech (voorheen Rembrandt Packaging) stelt zichzelf volautomatisch om op het aangeboden doostype. Dat biedt al gauw een gemiddelde tijdbesparing van 30 seconden per omstelling. De dozenopzetmachine is voorzien van traploos instelbare positioneringsmotoren, in plaats van de gebruikelijke handwielen. Deze automatische dozenopzetter is ontwikkeld voor relatief veel dooswisselingen en korte series. Automatische verstelling sluit de menselijke factor bij het (frequent) instellen uit en zorgt daardoor voor een constante, repeteerbare kwaliteit.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel