nieuws

Bovema S-air komt met nieuwe productrange

Home

De Nederlandse fabrikant van luchtbehandelingsproducten Bovema S-air beschikt over een nieuwe complete productenrange met geforceerde ventilatieproducten (luchtbehandelingskasten, afvoerventilatoren) en natuurlijke ventilatieproducten (luchttoevoerroosters, rookluiken, labyrintventilatie). De luchtbehandelingkasten hebben capaciteiten van 3.000 tot 120.000 m³/uur en kunnen uitgevoerd worden met koeling, verwarming, be-/ontvochtiging en filtering en geurreductie. Door de aluminium of kunststof constructie wordt roest voorkomen en […]

Bovema S-air komt met nieuwe productrange
Geforceerde luchtbehandelingskasten

De Nederlandse fabrikant van luchtbehandelingsproducten Bovema S-air beschikt over een nieuwe complete productenrange met geforceerde ventilatieproducten (luchtbehandelingskasten, afvoerventilatoren) en natuurlijke ventilatieproducten (luchttoevoerroosters, rookluiken, labyrintventilatie).

De luchtbehandelingkasten hebben capaciteiten van 3.000 tot 120.000 m³/uur en kunnen uitgevoerd worden met koeling, verwarming, be-/ontvochtiging en filtering en geurreductie. Door de aluminium of kunststof constructie wordt roest voorkomen en is een coating niet nodig.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel