nieuws

Bouw je eigen bandtransporteur

Home

Bouw je eigen bandtransporteur
Bouw je eigen bandtransporteur

Op haar website heeft Flex-industries een programma geplaatst (Design Online) waarmee de bezoeker zelf een modulaire bandtransporteur kan samenstellen. Keuzes die zijn gemaakt, bepalen de inhoud van de vervolgschermen, zodat technisch onmogelijke combinaties worden voorkomen. Aan het einde van het programma wordt een volledig overzicht van de samengestelde bandtransporteur getoond. Desgewenst kunnen daar nog wijzigingen […]

Op haar website heeft Flex-industries een programma geplaatst (Design Online) waarmee de bezoeker zelf een modulaire bandtransporteur kan samenstellen. Keuzes die zijn gemaakt, bepalen de inhoud van de vervolgschermen, zodat technisch onmogelijke combinaties worden voorkomen. Aan het einde van het programma wordt een volledig overzicht van de samengestelde bandtransporteur getoond. Desgewenst kunnen daar nog wijzigingen in worden aangebracht. De ingevoerde gegevens worden vervolgens doorgezonden naar Flex. De aanvrager ontvangt onmiddellijk een bevestiging retour, met de datasheets van de aangevraagde bandtransporteur, zodat hij alles nogmaals kan verifiëren. De offerte volgt daarna binnen 24 uur.

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel