nieuws

Bottom Line verzorgt belevering Tamoil tankstations

Home

Logistiek professional Bottom Line heeft een overeenkomst gesloten met Tamoil Nederland over de planning en het transport van minerale oliën naar 150 tankstations. Vanaf 1 januari 2006 is de belevering aan de tankstations in handen van Bottom Line.

Bottom Line verzorgt belevering Tamoil tankstations
Tamoil tankstation

Bottom Line is niet alleen actief in het transport van oliën voor tankstations. Op het gebied van advisering en softwareontwikkeling is het bedrijf ook actief. Zo heeft Bottom Line zelf het planningspakket Vmischeduler ontwikkeld.

 

Kostenbesparing

De samenwerking leidt volgens Tamoil tot een verlaging van de directe en indirecte kosten en een transparante en stuurbare kostprijs per kubieke meter per tankstation. Kostenbesparing is volgens Bottom Line onder andere mogelijk dankzij de mogelijkheid om tijdens één rit meerdere opdrachtgevers met verschillende merken te bedienen.

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel