nieuws

Beschermende en comfortabele werkhandschoenen

Home

De voering van het handschoenmodel 781 ARX is gemaakt van comfortabel vochtabsorberend fleecemateriaal. De buitenkant van de handschoen is voorzien van een olie- en chemicaliënbestendige nitrile-rubber coating.

Beschermende en comfortabele werkhandschoenen
Comfortabele werkhandschoenen

Door deze uitvoering is de handschoen ook goed toepasbaar in koude omstandigheden. De voering is anti-bacterieel behandeld en laat hierdoor geen onaangename geuren achter wanneer de handschoen wordt uitgedaan. De handschoen biedt tevens bescherming tegen agressieve chemicaliën. Ondanks de hoge beschermingsgraad is de coating slechts 1,3 millimeter dun. Dat biedt weer voordelen bij werkzaamheden die veel precisie vereisen.

 

Gratis informatiepakket Orderverzamelen

Reageer op dit artikel