nieuws

Greenport Collect van start

Home

Op het terrein van FloraHolland hebben kwekers, Te Baerts Transport en FloraHolland zelf de handen ineen geslagen in een nieuwe logistieke organisatie met de naam Greenport Collect Venlo die 1 januari start.

De nieuwe organisatie richt zich op het organiseren van de logistiek voor sierteeltproducten van en naar de regio Venlo. Het is de bedoeling dat die producten worden vervoerd met vrachtauto’s van vervoerders die leeg van Venlo naar West-Nederland rijden of omgekeerd. Greenport Collect Venlo heeft als een van de hoofddoelen de ketenkosten te beheersen in relatie tot transport en hoopt dat te bereiken door het afgeven van onder meer preplanningen. Daarnaast zijn de wijze en het tijdstip van aanmelding van belang.

 

Gratis informatiepakket Supply Chain

Reageer op dit artikel