nieuws

Schuitema sluit distributiecentrum Gilze

Home

Schuitema sluit het distributiecentrum in het Brabantse Gilze. De activiteiten worden verplaatst naar het bestaande dc in Breda. De meeste van de driehonderd werknemers in Gilze verhuizen mee naar de nieuwe vestiging.

Voor de overige werknemers wordt geprobeerd deze binnen of buiten de organisatie te herplaatsen. Dat heeft Schuitema bekendgemaakt. Gilze is een magazijn voor houdbare producten, terwijl vanuit Breda versgoederen worden gedistribueerd. In Breda wordt bij het huidige vers-dc een conventioneel houdbaarmagazijn gebouwd met een oppervlakte van ongeveer twintigduizend vierkante meter. De hele operatie moet in 2007 zijn afgerond. Dan beschikt Schuitema over distributiecentra in Gieten, Raalte, Elst, Eindhoven, Breda en Woerden. Schuitema is de groothandel achter de C1000-formule.

Reageer op dit artikel