nieuws

Belegd vermogen Eurindustrial blijft groeien

Home

ARNHEM – Het totale beleggingsresultaat van Eurindustrial is in de eerste helft van dit jaar met 35 procent gegroeid ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het belegd vermogen groeide tot boven de 100 miljoen euro.

Het afgelopen half jaar heeft Eurindustrial één nieuw pand in Venlo aangekocht. Samen met de herwaardering van vijf bestaande panden in de vastgoedportefeuille steeg het belegd vermogen van 95 miljoen op 31 december 2004 tot 102 miljoen euro op 30 juni 2005.
Het totale beleggingsresultaat van Eurindustrial bedroeg 2,8 miljoen euro: 25 procent meer ten opzichte van vorig jaar. De stijging is volgens Eurindustrial vooral te danken aan de groei van de portefeuille en de jaarlijkse huurprijsaanpassingen.
Op dit moment onderzoekt Eurindustrial een aantal nieuwe mogelijkheden voor beleggingen.

Reageer op dit artikel