nieuws

TEC neemt TrolleyTrack over

Home

BOSKOOP – Tracking en tracing leverancier TrolleyTrack in Boskoop is overgenomen door TEC Traffic Systems. TrolleyTrack, dat eigendom was van een groep particuliere investeerders wordt daarmee eigendom van TEC, een dochterbedrijf van de HIG-Groep in Reeuwijk.

De HIG-Groep bestaat uit een groep dienstverlenende bedrijven op het gebied van verkeerstechniek, telecommunicatie en elektrotechniek. TEC is vooral actief als leverancier van voertuigdetectiesystemen waarbij gebruik wordt gemaakt van lussen en camera’s. TrolleyTrack, dat pas in 2001 is opgericht, levert systemen voor detectie met behulp van RF-transponders.TrolleyTrack blijft wel opereren als zelfstandige bv, en is inmiddels verhuisd naar Nieuwegein, waar ook TEC is gevestigd.

Reageer op dit artikel