nieuws

Postkantoren verder in zee met TNT

Home

MAARSSEN – Postkantoren BV en TNT Benelux & multi country logistics hebben een nieuw driejaarlijks contract afgesloten. Het gaat om consolidatie van verschillende productstromen op de TNT-site in Maarssen.

Postkantoren, een joint-venture van TNT en ING, heeft de volledige standaard logistiek ondergebracht bij TNT Logistics Benelux. Het gaat daarbij om folders, formulieren en instore-artikelen voor de achthonderd postkantoren en postagentschappen. Deze producten komen van de Postbank, TPG Post en andere business partners van Postkantoren. TNT in Maarssen wordt draaipunt in deze operatie. Producten worden per eigenaar geregistreerd en beheerd en via de IT-systemen wordt doorbelasting per eigenaar gerealiseerd. Het werkveld is heel Nederland.
Postkantoren en TNT Logistics Benelux hadden al een contract. Omdat vorig jaar besloten werd alle producten onder te brengen in drie hoofdstromen (standaard, beveiligde en correspondentie logistiek) werd een tender uitgeschreven. TNT Logistics won de tender waaraan tien bedrijven meededen.

Reageer op dit artikel