nieuws

Lakkenproducent kiest voor brancheoplossing van Navision

Home

Eques Coatings in Oss gaat een bedrijfsbreed automatiseringssysteem invoeren en wil hiermee de effiency binnen het bedrijf gaan verbeteren. De internationale lakkenproducent die onder andere coating voor DVD’s produceert, heeft gekozen voor Microsoft Business Solutions-Navision en Q-SPI, de door Qurius ontwikkelde aanvullende branchemodule voor semi-procesbedrijven.

Volgens Kees van Bergen, hoofd inkoop bij Eques Coatings, biedt de geselecteerde combinatie alle voordelen van een volledig geïntegreerd automatiseringssysteem: van vereenvoudiging van processen en meer efficiëntie tot en met uitgebreide analytische functionaliteit. ‘Tijdens het selectietraject bleek dat Q-SPI naadloos aansluit bij de specifieke eisen en wensen van ons type bedrijf. Qurius kent onze branche en kan ons daardoor goed helpen om de efficiëntie van de bedrijfsprocessen te verbeteren. Door de brede standaardfunctionaliteit van Navision te combineren met de branchespecifieke module van Qurius krijgen we een oplossing op maat zonder in dure maatwerktrajecten te belanden.’

Reageer op dit artikel