nieuws

HP neemt logistieke planning in eigen beheer

Home

Nadat Hewlett Packard Nederland per 1 maart voor 90 procent de samenwerking met TNT Koerier heeft opgezegd, is de volledige logistieke planning in eigen beheer gekomen. Hiervoor gaat HP het planpakket Mendrix van Global Data Exchange inzetten.

De nieuwe software verzorgt de volledige afhandeling van de aflever-en omruilservice van HP Nederland. Het transport wordt verzorgt door koeriersbedrijven Jan Boute Koeriersdiensten en Besseling Koeriersdienst uit Amersfoort welke ook gebruik maken van het planpakket Mendrix.
Via Internet worden de routes doorgegeven aan de vervoerders, waarna deze direct de uitrijdlijsten kunnen uitdraaien. Door middel van performance-rapportages kan de prestatie van de verschillende vervoerders tegen elkaar worden afgezet. Hierdoor weet HP het serviceniveau richting haar klanten altijd zo hoog mogelijk te houden.

Reageer op dit artikel