nieuws

Exel Freight Management in nieuw kantoor

Home

SCHIPHOL – Exel Freight Management, onderdeel van Exel, heeft op Schiphol het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor in gebruik genomen. Het pand wordt behalve voor export ook steeds meer voor import en special business logistics.

Het nieuwe pand komt in plaats van bestaande im- en exportloodsen die verspreid rond Schiphol lagen. “Dit waren bedrijven die eerder zijn overgenomen”, vertelt managing director Benelux Ger Engelsman (Exel Freight Management). “Dat zorgde voor veel heen en weer rijden tussen vestigingen. Bovendien waren de panden verouderd en was er ondertussen gebrek aan ruimte.” De voormalige loodsen samen waren 4.500 vierkante meter groot. Het nieuwe pand heeft 8.500 vierkante meter op- en overslagruimte en 3.000 vierkante meter kantoor.

Reageer op dit artikel