nieuws

VTL gaat organisatie stroomlijnen

Home

ALPHEN A/D RIJN – Opleidingsinstituut VTL gaat de komende maanden in hoog tempo de interne organisatie aanpassen. Doel ervan is om de markt beter te bedienen.

“VTL levert goede producten, maar door de organisatie worden die niet altijd goed afgeleverd”, zegt interim manager Herman Frijling, afkomstig van Boer & Croon Executive Managers. VTL scoort bij de klanten laag op zaken als flexibiliteit en financiële afhandeling. Dat wordt de komende maanden aangepakt.
Daarnaast wordt de strategie van VTL kritisch bekeken. “VTL voert bijna alles uit wat de markt vraagt. Dat kost veel inspanning en is niet altijd rendabel”, zegt Frijling. Binnen enkele maanden zal duidelijk worden welke strategie VTL kiest.
Eind april maakte directeur Eckhardt al bekend te zullen opstappen. Reden is een verschil van inzicht met het bestuur van VTL over de wijze waarop aan de organisatie vorm zou moeten worden gegeven.

Reageer op dit artikel