nieuws

TNT ‘doet’ logistiek Getronics

Home

HOOFDDORP – TNT Logistics heeft een contract gesloten met Getronics voor de logistieke afhandeling van spare parts. Het contract heeft een duur van vijf jaar en er is een bedrag van vijftig miljoen euro mee gemoeid.

Getronics staat bij velen niet zo bekend, maar is toch een grote leverancier op het gebied van voorraad onafhankelijke informatie- en communicatietechnologieoplossingen en services. TNT gaat de komende vijf jaar de scepter zwaaien in de zes regionale warehouses van Getronics in Europa. Daarnaast zal het de logistiek verzorgen tussen deze warehouses en de zogenaamde 675 PUDO’s, Pick Up Drop Off Point. Het transport van de spare parts komt voornamelijk voor rekening van TNT Benelux & Multi Country Logistics. TNT zegt blij te zijn met het contract en ziet High Tech als een van de markten waar groei valt te behalen de komende jaren.

Reageer op dit artikel