nieuws

SSA Global lanceert PLM 8.0

Home

De Amerikaanse softwareleverancier SSA Global heeft PLM 8.0 op de markt gebracht. Deze nieuwe oplossing voor product lifecycle management moet klanten helpen de time-to-market voor nieuwe producten te versnellen door middel van integratie met andere bedrijfssystemen. De oplossing heeft ook meer mogelijkheden met betrekking tot wet- en regelgeving.

‘In te veel productiebedrijven blijft de toegang tot belangrijke productgegevens beperkt tot engineers,’ aldus Cory Eaves, Chief Technology Officer bij SSA Global. ‘Met SSA PLM hebben we deze bedrijfsproblematiek direct aangepakt. SSA PLM stelt producenten in staat de kloof tussen de constructieafdeling en andere afdelingen te overbruggen, zodat productiegegevens worden omgezet in informatie waarvan de onderneming bedrijfsbreed kan profiteren.’

Wet- en regelgeving:
SSA PLM voldoet aan zowel de specifieke eisen die zijn gesteld door de Europese Commissie (EC) en de autoriteiten in de V.S. als aan verschillende internationale standaarden, door producenten te ondersteunen bij een efficiënte implementatie van maatregelen op het gebied van wet- en regelgeving. Voorbeelden van regelgeving die door SSA PLM wordt ondersteund, zijn Weee (EC directives for Waste Electrical and Electronic Equipment) en RoHS (Restriction of the Use of Hazardous Substances).

Reageer op dit artikel