nieuws

Renault trucks op weg naar Peking

Home

LYON – Acht Renault trucks zijn gestart aan een moderne versie van de zijderoute. Met trucks van de typen Kerax en Sherpa is het merk vanuit Frankrijks tweede stad Lyon vertrokken naar de Chinese hoofdstad Peking.

De reis voert door Europa, het Midden-Oosten en via Centraal-Azië naar China, waarbij onder andere landen als Turkije, Iran, Turtkmenistan, Oezbekistan, Kazakstan, Kirgizistan, Mongolie en China worden aangedaan. De officiële reden van de tocht is het neerzetten van de geschiedenis van Renault Trucks en de ontwikkeling die het bedrijf doormaakt, vooral internationaal. Objectief gezien is het natuurlijk gewoon een promotiekaravaan door een schitterend landschap met rijke historie. De aankomst staat gepland voor 9 juni.

Reageer op dit artikel