nieuws

2000ste ESLog-certificaat uitgereikt

Home

OMMEN – Het 2000ste ESLog-certificaat is uitgereikt aan Dick Remmers, unitmanager bij sociale werkvoorziening Larcom.

De vLm heeft in 1999 de stichting Logistieke examens in het leven geroepen om namens de European Logistics Association (ELA) examens te kunnen certificeren. Het logistieke veld is in drie niveaus verdeeld voor junior, senior en master in de logistiek: EJLog, ESLog en EMLog. Inmiddels doen er 15 Europese landen mee aan het ELA-systeem evenals Zuid-Afrika en Hong Kong. Sinds de start van het certificaat zijn er 78 junior, 48 senior en 125 masters uitgereikt in Nederland. Dick Remmers: “Ik heb bewust gekozen voor de senior en niet de master. Tijdens de master leer je veel over leiding geven, management, human resources, dus op beleidsniveau en dat had ik tijdens mijn opleiding Master of management al gehad. Voor de ESLog zijn vooral de logistieke aspecten belangrijk en dat was de kennis die ik nodig had.”

Een uitgebreider artikel is te vinden in de komende LogistiekKrant van 22 april.

Reageer op dit artikel