nieuws

Zebra opent dc in Heerenveen

Home

HEERENVEEN – Printerfabrikant Zebra gaat haar Europees dc verplaatsen van Engeland naar Heerenveen. Zebra denkt hiermee de responstijd voor productorders en reparaties te versnellen.

Het bestaande dc in het Engelse Preston blijft bestaan, maar wordt een submagazijn. In Friesland betrekt Zebra het voormalige gebouw van Xerox, dat bestaat uit 5000 vierkante meter kantoorruimte en 5000 vierkante meter magazijn. In het nieuwe dc gaan zo’n 36 mensen werken. De printerfabrikant houdt er echter rekening mee dat dat aantal de komende jaren nog kan groeien.
Rod Rodericks, managing director van Zebra: “De meeste partners zitten op het vasteland en het is dan ook logisch om de distributie daar te centreren. Dankzij de centrale ligging van Heerenveen kunnen we onze afnemers sneller en effectiever bedienen.”

Reageer op dit artikel