nieuws

41ste vestiging Scania Beers in Nederland

Home

DEN HAAG – In Eindhoven is de 41ste Scania Beers vestiging geopend. Daarnaast is in Amsterdam een veertig jaar oude vestiging vervangen door een nieuwe. De vestiging in Eindhoven is te vinden op industrieterrein Acht, het Amsterdamse pand staat op industrieterrein Sloterdijk.

In Eindhoven heeft de vestiging een grondoppervlak van 6700 m2, en is voorzien van vier doorrijpoorten. Er is in Eindhoven werk voor acht mensen. De vestiging in Amsterdam biedt werk aan elf mensen, heeft een grondoppervlakte van 8000 m2, waarvan 1300 m2 bebouwd. Hier zijn vijf doorrijpoorten aangelegd en is een APK-straat aanwezig. De vernieuwde Amsterdamse vestiging is voortaan ook de nieuwe hoofdvestiging van het Scania rayon Noord-West. In totaal is met de nieuwbouw in plaatsen samen een bedrag gemoeid van ongeveer vijf miljoen euro.

Reageer op dit artikel