nieuws

YETD groter dan 1e editie

Home

DEN HAAG – Jonge chauffeurs tot maximaal 35 jaar kunnen zich nog tot 31 maart inschrijven voor de tweede editie van de Young European Truck Driver competitie (YETD). De 2005-editie van dit evenement wordt georganiseerd door truckfabrikant Scania.

Ben je geboren in 1970 of later, in het bezit van een geldig C/E-rijbewijs en fulltime werkzaam als chauffeur, dan ben je volgens het organiserend comité meer dan welkom om aan de competitie deel te nemen. Het idee voor de YETD is afkomstig van Europese Unie en geadopteerd door Scania. Het doel van de competitie is om jonge chauffeurs te motiveren tot een anticiperend en veilig weggedrag. De eerste YETD werd in 2003 georganiseerd in 20 landen. Dit jaar is het aantal landen uitgebreid naar 28.

Reageer op dit artikel