nieuws

Toyota gaat op hoge snelheid

Home

WADDINXVEEN – Toyota heeft haar 7FBMF-range uitgebreid met een 7FBMF-S high-speed versie. Deze heeft een topsnelheid van 21 kilometer per uur.

Uiteraard dient de situatie zodanig te zijn dat het veilig en verantwoord is om met deze snelheden te werken. Deze nieuwe 80 volts vierwiel vorkheftruck is verkrijgbaar in een 2,0, 2,5 en 3,0 tons versie, met een open, of gesloten cabine. De 7FBMF-S is speciaal ontwikkeld voor de verplaatsing van goederen over langere afstanden. Toyota stelt dat deze snelle elektrische vorkheftruck zich kan meten met vergelijkbare verbrandingstrucks, alleen doet de 7FBMF-S dat stiller en schoner. De 7FBMF-S kan voorzien worden van het Toyota zijdelings batterij-wisselsysteem. Hiermee kunnen batterijen horizontaal door één persoon gewisseld worden. Dit levert tijdwinst op en is veiliger, doordat de batterij laag bij de grond blijft.

Inlichtingen: Toyota industrial equipment Nederland, Waddinxveen, tel. (0182) 30 20 00, www.toyota10.nl

Reageer op dit artikel