nieuws

Oracle ontvouwt toekomstplannen

Home

Afgelopen dinsdag maakte softwarebedrijf Oracle zijn plannen met het overgenomen Peoplesoft wereldkundig. ‘Oracle en Peoplesoft zijn beter met elkaar af’, zei John Wookey, die bij Oracle leiding geeft aan de afdeling productontwikkeling.

In 2007 zal het bedrijf een nieuwe softwarelijn op de markt brengen waar het beste van Oracle, Peoplesoft en diens dochter J.D.Edwards in samenkomt, door Wookey het Fusion Project genaamd. Voor de bestaande gebruikers van Peoplesoft had Wookey ogenschijnlijk goed nieuws: de huidige productlijnen zullen tot 2013 ondersteund blijven. Ook zullen er de komende tijd nog een paar nieuwe releases worden uitgebracht, maar daar houdt Oracle mee op als Fusion op de markt komt. Oracle is van plan om de software van Peoplesoft actief te blijven vermarkten.

Reageer op dit artikel