nieuws

Nieuwe commissarissen bij Exact

Home

Het softwarebedrijf Exact heeft een nieuwe raad van commissarissen. De benoeming werd noodzakelijk na een conflict. Een machtsgreep van oprichter en grootaandeelhouder Eduard Hagens leidde in september tot het vertrek van zowel bestuur als raad van commissarissen van Exact.

De nieuwe raad wordt gevormd door E. van de Merwe, R. Bonnier en J. de Boer. Van de Merwe, oud-bestuursvoorzitter van Fortisbank Nederland, wordt voorzitter van de raad. Het conflict draaide om de manier waarop de onderneming moest worden bestuurd. Hagens wist destijds de steun te krijgen van mede-oprichters Rinus Dekkers en Arco van Nieuwland. Hagens is op dit moment bestuursvoorzitter voor de periode van een jaar. De raad van commissarisssen is van plan de directie uit te breiden met R. Patel, J. Kent en E. van der Enden. De ondernemingsraad moet zich nog hierover buigen.

Reageer op dit artikel